.

.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lelukauppa ja sen omistaja

Tällä kertaa päätin pelata jollakin yhteisötonteistani. Yritin hetken pelata yhdellä valmiilla, mutta tuntui hankalalta jatkaa jollakin huippuyrityksellä näin pitkän tauon jälkeen, joten päätin luoda uuden kaupan. Halusin valita omistajaksi jonkun hahmon, jolla en ole pelannut paljoa. Päätin valita Christina Kawaiin, joka asuu samassa asunnossa Yohannan kanssa. Christinan perhe otti Yohannan hoivakseen, kun tämän vanhemmat muuttivat toisaalle. 

Christina halusi avata aivan uuden kaupan, jollaista ei vielä kaupungissa ollut. Sellainen on tietysti lelukauppa :) Äskettäin hän myös hieman lisäsi kaupan tarjontaa, nimittäin tuomalla esille myös vähän kalliimpia tuotteita, kuten karhupatsaita.


Christinalla on kaupassaan tällä hetkellä kolme työntekijää. Hän valitsi siihen ainakin Poison Predator -nimisen pojan sekä kaksi tuntematonta. Yleensä en pelaa tai palkkaa hahmoja, jotka eivät ole mun tekemiäni hahmoja, mutta tällä kertaa löysin pari kivan näköistä tyyppiä. Täytyy pistää nimet ylös joskus :D


Tekisi mieli tehdä tästä kaupasta tarkempi kuvaus ja ottaa lähikuvia hahmoista, mutta peli jumittui yhtäkkiä enkä saanut hahmoa ulos kaupasta. Toivon mukaan saan hahmon ulos keinolla millä hyvänsä. Olisi nimittäin sääli, jos Troy Planet ei saisikaan rakasta Christinaa itselleen. Olin nimittäin jo aiemmin miettinyt, että olisipa kiva saada Troylle joku kiva tyttö.

Troy ja Christina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti