.

.

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Airon yliopistokaverit


Tässä siis Airon yliopistokaverit, siis ne jotka joutuivat muuttamaan sinkkutaloon. Kuvassa Airo Ocean, Blonber Kawaii ja Toy Park.


Tässä Blonberin lookki Nyt. Hänellä oli pitkään nuo lilat hiukset ja kaipasin jotain vaihtelua sekä vähän nykyaikaisempaa vaatetusta. On ihanaa nyt, kun sain ladattua TOIMIVIA pisamia, niin saan simeistä eri näköisiä ja suloisempia! :)


 Phoenix Kawaiin lookki Ennen.


Phoenixin lookki Nyt.
Säilytin aikalailla saman tyylin, mutta halusin laittaa hänelle jotain uutta.

 

Halusin kokeilla myös Toylle uutta tyyliä, mutten pitänyt siitä yhtään. Nämä siniset hiukset eivät käy kenellekään miehelle. Pitäis kai olla tummempaa sävyä?


Toy Parkin lookki Nyt!
Pientä sarkasmia nimessä... :D


Ennen kuin sinkut potkittiin pihalle, yritin löytää heillekin puolisot. Mutta koska viime pelaamisesta on varmaan vuosi aikaa, niin en edes muista, että kuka on kenenkin pari. Ja jostain syystä esimerkiksi kuvan Veera Pandoras asui yhä yhdessä sinkkutalossa, vaikka hän oli jo kihlautunut.


 Aloin huomata monilla muillakin sormuksia, kuten Martti Ryynilällä, joten päätin mennä sinkkutaloihin ja pistää parit muuttamaan muualle. En muistanutkaan, että Martti oli kihlautunut jo yliopistossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti