.

.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Ryppyjä rakkaudessa

Peli hidasteli taas tosi paljon tuolla Luukkulan asuntolassa, joten en jaksanut pelata ihan koko aikaa. Jätin pelin itsekseen menemään ja luotin siihen, että Veera ja Lucifer käyvät luennoilla omatoimisesta ja ettei mikään voi mennä pieleen. Palasin aina välillä koneelle katsomaan, että hahmot olivat menneet luennoilleen ja menin takaisin siivoamaan oikeaa kotiani.

Kun palasin ja pelasin hetken, huomasin, että Lucifer näemmä vihaa Taavi-nimistä lehmäpukuista hahmoa. Siinä ei ollut mitään uutta, koska Taavi aina kiusaa kaikkia (Justiina taitaa olla ainut, joka hänestä pitää). Mutta huomasin myös, että Lucifer vihasi Veeraa... Siis mitä!?

Lucifer ja Veera eivät ole puheväleissä.


Lucifer katsoo Veeraa todella kylmästi, kun tämä yrittää pyytää häneltä anteeksi. En kyllä tajua, että mitä Veera on edes tehnyt Luciferille... Poika miettii sitä sormukset-puukko -kuvaa, eli jollakin tavalla Veera on hänet pettänyt. En kyllä ymmärrä yhtään, kun Veeralla ei ole edes muita ihastuksia. Mahtaakohan Taavi jotenkin liittyä tähän kuvioon?


Joka tapauksessa parivaljakko sai sovituksi välinsä vähitellen ja ovat nykyisin taas hyvissä väleissä. Inhoan tuota, jos hahmot loukkaantuvat ja suuttuvat toiselle aivan silmittömästi, koska tulehtuneita välejä on yleensä todella hidasta korjata. Mutta Veera ja Lucifer saivat korjattua välinsä tavallista nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti