.

.

lauantai 3. joulukuuta 2011

Shetlanninlammaskoiria


Shetlanninlammaskoiria: Reima (harmaavalkoinen) ja Tepa (punavalkoinen). Reiman ja Tepan omistajia ovat Tytti ja Zethen Pandoras.


Tepa ja Reima saivat pentuja. Kaikki ovat jo kasvaneet isoiksi ja annettu uusiin perheisiin. Pentujen nimiksi tulivat Luka, Lutu, Pupu ja Nuutti. Tytti ja Zethen säästivät kuitenkin yhden pennun itsellään: Nuutin. Pennuista lisää myöhemmin.

 Shetlanninlammaskoiria eli shelttejä on myös muissa perheissä. Aivan ensimmäinen sheltti on blue merle -värinen ja se löytyy Brandy Planetin perheestä. Penny -koira saa ihan luvan kanssa makoilla sängyllä. Penny on tavallaan kopio äitini koirasta; Lunasta. Siksi tämä simikoira onkin niin rakas.


Toinen sheltti löytyy puolestaan Brandyn pojalta, Troy Planetilta. Koiran nimi on Ketunpoika :) Sen väritys on nimeltään soopeli. Koiran nimi on aika veikeä ja se onkin Luna-koiramme hellittelynimi - se nimittäin näyttää vähän ketulta naamasta ja hännästä. Joka tapauksessa, Ketunpoika -lemmikkisimi näyttää ketulta, kun se on vähän saman värinenkin. Nimestään huolimatta Ketunpoika on tyttö!


Kuvassa myös Rikku AlBhed ja Troy Planet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti