.

.

lauantai 3. joulukuuta 2011

Vampyyritalo 2




Laura Paratiisi (vaalea) on myös jo aika vanha vampyyri. En vain ole pelannut hänellä juurikaan. Onneksi hän muutti nyt tänne, jossa muutkin vampyyrit majailevat. May Tribe (takana) muutti Vampyyritalo 1:stä yhdessä miehensä Tyler Designin (alla) kanssa ja hekin aikovat perustaa perheen.



Violet Lovegood muutti taloon uteliaisuudesta. Hän ei pelkää vampyyrejä. Aika näyttää, muutetaanko hänetkin vielä verenimijäksi vai tuleeko hänestä sapuskaa... 

 Heroic Salon muutti pois Mermaidiasta ja muutti yhteen vampyyrien kanssa. Ihmisenä hän oli tavanomainen ja tylsä, mutta vampyyrinä hänestä on kuoriutunut oikea komistus! Hänen veljensä Rex asustelee myös talossa.


Mayn ja Tylerin mukana saapui myös Stellan sisko Fila, mutta hän menehtyi äkillisesti. Ennen kuin ehdin huomata, viikatemies oli jo saapunut hakemaan häntä, eikä Tylerin anelut auttaneet. Olin juuri muokannut pihan ja talon ulkoseinät, joten en jaksanut aloittaa niitä uudestaan. Filalla kun ei ollut miestä, eikä mitään suunniteltuna.


May toi mukanaan myös Luka -sheltin, joka on siis ensimmäisestä shelttipentueesta. Luka on tiikeriraidallinen ja oikein sopiva yksilö juuri vampyyriperheeseen.


Violet toi mukanaan myös koiransa Contessan, joka on skotlanninpaimenkoira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti