.

.

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Sims 3 lemmikki -lisäosa

En muista tarkalleen, että oliko tuo nyt sen lisäosan nimi, mutta varmaan kaikki tietää mitä tarkoitan. Oon siitä hyvin kiinnostunut, kun siinä on lemmikkejä. Jopa hevosia! Tuo lisäosa oli muuten aika kallis, vaikka se oli olevinaan alennuksessa. Ihan saman hintainen kuin kaikkialla muuallakin. Vaikka mulla on se raha mikä siihen vaaditaan, niin jotenkin oon valmis odottamaan, että se vielä halpenee :) Nykyisin en pelaa niin paljoa, että mun olis pakko heti saada kaikki. Usein käy niin, että vaikka hankin uuden pelin, niin kokeilen sitä ekaa kertaa vasta viikkojen/kuukausien päästä :D Vasta sitten, kun on sopiva hetki. Siispä mulla ei ole mitään kiirettä hankkia tota, kun en ehtisi kuitenkaan pelata sitä.

Joskus sen kuitenkin hankin vielä, sen vannon! :)

7 kommenttia:

  1. Se lemmikksilisäri kolmoselle on kyllä tehty paremmin ja monipuolisemmaksi kuin kakkoseen, että se kannattaa kyllä hankkia. Tosin ei vielä, kun on kallis, meinaan tippuu varmasti paljon hinta kun vaan jaksaa vähän odottaa. Ja lisäksi kun odottaa vähän, niin tulee toivottavasti tarpeeksi päivityksiä, joilla saa bugit kuriin. On meinaan kuulemma ollut tosi buginen. :/

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti ne koiratkin on parempia siinä. Kakkonen on ihan hyvä, mutta toivoisin että tietyt koirarodut olisivat suurempia, kuten ne oikeastikin ovat. Ja että pitkäkarvaiset olisivat oikeasti pitkäkarvaisia esim. skotlanninpaimenkoiralla voisi olla maahan asti pitkät karvat, mutta se on vaan tasapaksu pötikkä! :D Kun taas pienet koirat ovat niin pieniä, että jostain syystä kamera ei kunnolla edes kohdista niihin.

    Olisi myös mukavaa, jos aikuisiakin koiria voisi ottaa syliin, kuten kissoja. Kyllä mäkin vielä otan syliin äiskän shetlanninlammaskoiran, vaikka se painaakin noin yhdeksän kiloa :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä ne koirat on kolmosen lemmikkilisärissä tosi paljon paremmin tehtyjä ja aidomman näköisiä kuin kakkosessa. Eli panostettu on enemmän musta niihin kolmosen eläimiin. Rotujakin on paljon enemmän valmiina. Taisi olla bichon frisekin mukana, kun kävin kaverillani sitä peliä ihmettelemässä. Tykkäsin tosi paljon monien rotujen ulkonäöstä. Niin ja hevoset on aivan mielettömän upean näköisiä siinä kolmosessa! Itse en ikinä ole mikään heppafani ollut, mutta kyllä tuossa pelissä hevoset sai innostumaan todella paljon. :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä! Mustakin ne hevosit näytti tosi upeilta. Ehkä vuosi tai pari laskisi pelin hintaa :/

    VastaaPoista
  5. Mulla on vähän sama juttu, en raaski ostaa... Kirjoitan juuri Sims 3-tarinaa, ja haluaisin siihen pian lemmikeitä :D Harmi ettei Sims-lisäosat ole melkein ikinä alennuslaarissa :/

    Päivitätkö muuten vielä tätä blogiasi? :) Kiinnostaisiko linkkivaihto? ^_^ Linkitän sut joka tapauksessa! Tarinani löytyy osoitteesta http://lehtolastoori.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä vielä tätä päivitän, en ole vaan nyt vähään aikaan pelaillut. Mutta jossain vaiheessa se pelausinto taas iskee ja sitten jälleen tätä päivitän. Vaihdetaan vaan linkkejä! :)

      Poista
    2. No nyt sain lisättyä linkkisi blogiini. Yritin nimittäin aika monta kertaa, ennen kuin onnistui. Tää blogi jumittaa monesti, etenkin jos lisää jotain tollasta speciaalia.

      Poista