.

.

lauantai 29. joulukuuta 2012

Pikkutassuja myös Mermaidiaan 2/2


Enpä sitten tiedä niistä pikkutassuista, kun jäi tuo kuvaaminen vähälle ja lapset olivat pieniä aika vähän aikaa. Koodeilla lapset kasvoivat alakouluikään ja pelasin pikakelauksella suurimman osan ajasta, vain odottaen, että lapset tulevat teini-ikään. Varsinkin tytöille mulla on suuria suunnitelmia. Nimittäin naapurustossa asuu Parkin perhe, jossa on teini-ikäisiä poikia...

Quesir ja Hirania Ocean.

Airo Ocean, Aerieksen ja Hiron poika.

Hirania Ocean, Aquan ja Quesirin toinen tytär.

Airo ja Hirania halaavat. Taustalla Rokoe, Airon pikkuveli.

Hirania pitää sylissään pikkuveljeään Remiä.
Androe -veli on vielä äidin masussa.

Nagira ja Hirania saivat myös kaksi veljeä, Remin ja Andreon. Aerieksen ja Hiron oli pakko muuttaa pois, jotta Aqua saisi enemmän tilaa suurelle katraalleen. Heille nimittäin periytyi niin kaunis tumma ihonväri, että oli pakko saada lisää :P

Kaikkien näiden kahden perheen lasten nimet on keksitty summan mutikassa muutamassa sekunnissa. Yleensä harkitsen nimiä aika pitkään, mutta nyt tuli helposti mieleen 'hyvät' nimet :D Että jos ne ovat vähän outoja nimiä, niin niitä ei ole olemassa. Myös Quesir ja Aeries ovat omakeksimiäni nimiä, mutta luulisin että nekin ovat jo olemassa, mutta en ole vaan törmännyt niihin nimiin.

Tätä olikin jo odotettu pitkään ja hartaasti! Nagira ja Hirania pääsivät tapaamaan Parkin poikia. Airo kutsui heidät kaikki talolle ja niin alkoi juttujen vaihto. Nagira alkoi jutella heti ensimmäiseksi Toylle.

Edessä Toy ja Nagira, taustalla Hirania ja Leon.


Hirania ja Leon.

Patrick Park, hänelle on jopa kasvanut vähän partaakin.

Lähikuvaa myös Airo Oceanista. Hän on perinyt äitinsä kalpean ihon.
Hänellä on myös äitinsä jäätävät silmät, mutta hän käyttää
mieluummin piilareita.
Nagira ja Hirania eivät kuitenkaan ehtineet tutustua veljiinsä, sillä koko teiniporukan tie johtaa Yliopistoon :) Mukaan tulevat tottakai myös Parkin neljä veljestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti