.

.

torstai 27. joulukuuta 2012

Yliopistopimujen treffikokeiluja

 Juhlinnan jälkeen oli aika etsiä ihka ensimmäiset työpaikat! Essi päätti alkaa tutkijaksi ja Justiina selvännäkijäksi. He ovat opiskelleet työhön tarvittavia taitoja jo etukäteen niin paljon, että ylenevät melko nopeasti urallaan. Siksi tuntuukin, ettei miehiä oikein ehdi tapaamaan luontevasti. He päättivät molemmat kokeilla sokkotreffejä. Mutta koska he ovat melko köyhiä ja aikovat hankkia elantonsa rehellisin keinoin, niin heillä ei ole varaa maksaa kovinkaan paljon palvelusta.

Essi Nokkala ja Jaska Vennamo.
 Essi kokeili treffejä ensimmäisenä. Jaska Vennamo taisi olla Essin ensimmäinen kokelas... Niin, koska seura ei miellyttänyt, niin Essi kutsui toisen kumppanin tilalle kesken treffien. Tyttö katui sitä heti, koska hän tajusi, että voisi saada Jaskasta elinikäisen riesan. Mutta Jaska oli jo ehtinyt suuttua ja häipyi pois paikalta.

Yhtenä päivänä Jaska sattui kulkemaan ohi ja Essi ehti hänen peräänsä. Tyttöä kadutti tapahtunut kauheasti ja hän tajusi pyytää anteeksi Jaskalta. Nyt he tulevat jo vähän paremmin toimeen. Jaskakaan ei ole ryhtynyt mihinkään typerään kiusantekoon kotirauhan rikkomiseksi. Silti hän yhä vähän kantaa kaunaa eikä tervehdi kunnolla, kun he tapaavat kadulla.



 Onneksi Essi on kuitenkin niin viehättävä persoona ja kauniskin, että eiköhän Jaska pian tuosta tokene? ;P

Justiina Kawaii ja Raimo Tyrnävaara III.
Tämäkin on aika hauska tapaus. Justiinan mielestä Raimo on ihan komea pulisonkeineen, vaikka toisaalta hän kaipaisi jotain aivan muuta. Heidänkään treffinsä eivät sujuneet odotetusti, mutta Justiina sentään lähetti Raimon rehellisesti kotiinsa ilman mitään draamaa. Justiina haluaa kuitenkin jatkossa tavata miestä, koska tämä on niin hauska ja mukava.


Pitää vielä lisätä, että Jaskalla on tosi outoja tapoja. Nykyisin Essi ja Jaska ovat kavereita. Justiina oli kutsunut miespuolisia kavereitaan kylään, mutta joutui lähtemään yövuoroon. Essi jäi viettämään aikaa vieraiden kanssa noin kahteen asti yöllä, kunnes jokainen katsoi parhaaksi lähteä kotiin nukkumaan. Essi päätti käyttää loppuyön opiskeluun, mutta huomasi noin kuuden aikoihin aamulla, että Jaska seisoi heidän kotinsa edessä... No tottakai Essi lähti sitten moikkaamaan häntä.

Ihan selkeästi Jaska jäi pohtimaan jotakin ja odotti häntä. Jännää käytöstä similtä, jota en ohjaile. Jaska ei ole edes omahahmoni, vaan ihan pelin oma. Nykyisin oon ottanut näitä tavallisia pulliaisiakin mukaan, enkä ole pelannut pelkästään hahmoilla, jotka oon itse luonut. Hauska nähdä mitä soppaa tulee, kun näitä muitakin on mukana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti