.

.

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Ekaterina Creative

Isänsä Einarin vatsasta pullahtaneen Ekaterinan elämä ei ole ollut helppoa.

Ekaterina lapsena ja peilin heijastuksessa hänen isänsä Einari Creative.

Ekaterina oli vasta lapsi, kun hänen vanhempana kuolivat vanhuuteen. Mutta tämän vanhempi sisko, aikuinen Essie huolehti tästä. Heillä oli aika iso perhekin.

Pentti Kalvakka juttelee Ekaterinan kanssa.
Muiden alienien käydessä kaikenmaailman kauneusleikkauksissa, Ekaterina pysytteli omassa nahassaan ja yritti silti päästä mukaan kuvioihin.


Sittemmin hän muutti sukulaistensa kanssa yhteisöön, jossa asuu lähes pelkästään teinejä. Hän tunsi kuuluvansa joukkoon, mutta sitten hänellekin tuli tarve kukoistaa. Ekaterina kyllästyi olemaan seinäruusuna ja siihen että vain mustat vaatteet tuntuivat pukevan alieneita.


Siskojensa avulla hän sai paranneltua ulkonäköään hehkeämmäksi. Hän värjäytti hiukset punaiseksi sekä otti aurinkoa niin paljon että sai joukon pisamia kasvoilleen.


Lopulta Ekaterina kyllästyi myös lähes olemattomiin huuliinsa ja pumppasi ne täyteen. Mitään muita kauneusleikkauksia hänelle ei ole tehty. Hänellä on edelleen suuret alien-silmät, litteä pikkunenä sekä kolhon kapeat kasvot. Hänellä on tosin piilolinssit. Ekaterina uskaltautui myös pukemaan muutakin kuin pelkkää mustaa päälleen.

Koudelka Husky ja Ekaterina Creative.
 Alienit eivät ole enää kovin kummoinen näky Outolaaksossa. He alkavat pikkuhiljaa sopeutua maan tapoihin ja nämäkin tytöt ovat teinejä siinä missä ihmisetkin. Vihreää ihonväriä tuskin enää huomaamaakaan.

Ekaterina Creative ja Leonard Webs.
Ekaterina Creative ja Serkan Frozen.
 Nyt Ekaterinakin uskaltautuu juttelemaan enemmän pojille ja bilettämään muiden kanssa. Hänellä ei ole vielä ketään erityistä ihastusta, mutta ehkä vielä jonakin päivänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti