.

.

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Outolaakson teinit - osa 1

Kapinoivat teinit päättivät ottaa sisaruksensa mukaan ja muuttaa kaikki keskenään samaan taloyhtiöön. Tällä tavoin heidän on myös helpointa tutustua toisiinsa, kun he näkevät toisiaan heti koulun jälkeen.


 Aamuisin koulubussilla on hieman tungosta ja välillä jotkut joutuvatkin juoksemaan kouluun!


Serkukset Ouli ja Aren Frozen asuvat samassa asunnossa. Samoin Arenin tyttöystävä Heatherline Husky. Heatherline on itseasiassa aiemmin mainittujen Ciron ja Korosen nuorempi sisar. Heidän asunnossaan asuu aika vähän porukkaa verrattuna muihin teinikämppiin.


Toisessa asunnossa asuukin serkukset Mimi ja Serkan Frozen sekä isä Luce Red kolmen lapsensa Pierce, Rosé ja Cinder kanssa. Täällä onkin jo hieman jonoa vessaan ja niin edelleen...


Tässä asunnossa asuu serkukset Dayanna Teerimäki ja Leonard Webs sekä sisarukset Adalette, Adam ja Ares Husky.


Tämän kodin porukka onkin keskenään sukua mitä kummallisin tavoin! Vasemmalta oikealle: Taylor Creative (ainoa ihminen), Essie Uteloinen, Jernos Virtanen, Koudelka Husky ja Ekaterina Creative.

Sisaruksia näistä ovat Essie, Taylor ja Ekaterina. Taylorilla on myös veljet John ja Jay. Essiellä ja Ekaterinalla on puolestaan sama veli Korose.

Essie ja Ekaterina ovat Koudelkan tätejä. Jernos on tämän eno. Jernos on serkku Essielle, Taylorille ja Ekaterinalle. Koudelka ja Taylor ovat kaukaista sukua toisilleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti