.

.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Pärskylän jälkeläiset 4


Kuvassa Nadila Ocean, Crow ja Sephiroth Kawaii,
taustalla Scole Ocean.

Nadila päätti, että halusi tutustua poikiin paremmin. Hän tunsi kaikki kuusi poikaa jo ennestään lapsuudestaan. Viherlaaksossa asustaa nimittäin tällä hetkellä 15 teiniä, joista viisi on tyttöjä ja 12 on poikia. Loput kuusi poikaa ovat jollain tapaa sukua Nadilalle.


Nadila tapasi poikia vähitellen, kunnes löysi mitä etsi...



 Sephiroth Kawaii on tosi hyvä löytö. Hänellä on veressään Darlings -sukua, joille on ominaista punaiset silmät. Useimmilla suvun jäsenillä ne näyttävät kaukaa katsottuna aivan normaaleilta, ruskeilta silmiltä. Kalpean ihonsa hän on perinyt äidiltään Cleopatralta. Sephiroth muistuttaa muuten kovasti Teinidracula -tv-sarjan Vladia :) Nimi Sephiroth tulee eräästä Final Fantasy VII -pelistä, jossa kyseinen hahmo on pahis. Valitsin tämän nimen hänelle, koska hänen äitinsä kuuluu alun perin Heartless -sukuun. Tämän suvun jäsenillä on yleensä mahtipontisia etunimiä :P

2 kommenttia:

  1. Toi asu näytää kivalta, missä on valkoinen puolihame ja tuo värikäs toppi. :) Sopii tuohon ruskettuneeseen ihoon hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Mulla on ollut toi vaate jo jonkin aikaa pelissä, mutta Nadila on ensimmäinen jolle se sopii hyvin, ehkä juuri ihonvärin vuoksi :)

      Poista