.

.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Pärskylän jälkeläiset 5


Sekoitin jatkuvasti Nagiran ja Nadilan (äiti ja tytär), koska heillä oli molemmilla tummat pitkät hiukset. Päätin repäistä Nagiran kampauksella ja pistin ne vaaleanruskeiksi. Ajattelin, että olisi hauskaa taas järjestää jokin nuorten lomailureissu.

Kuvassa Hania Ocean ja Milja (kulkukoira).

Reissua varten Hania muutti äitinsä kanssa vähäksi aikaa serkkunsa luokse (jotta voisin pelata molemmilla tytöillä reissulla). 


Lomalle lähti mukaan  Nagira Ocean ja hänen tyttärensä Nadila, Hania Ocean (Nadilan serkku), Sephiroth Kawaii, Warrior Darlings ja Kreivi Kawai.


Lomakohteena on jokin Nagiran ostama loma-asunto. Mä oon jotenkin mieltynyt enemmän näihin mökkeihin kuin niihin hotelleihin. Täällä on kivaa, kun on vain oma porukka, etenkin jos simejä on paljon. 


Ajattelin, että voisin Pitkästä aikaa pelata niin, etten käytä koodeja mihinkään simien tarpeisiin. Mökkeillessä, eli väliaikaisesti, on ihan kivaa kun simit herkuttelevat ja muuta.  Nagiralla on muuten rento pukeutuminen lomalle, mutta ehkä turhan rohkea teinipoikien eteen? :D

 Kuvassa Kreivi Kawaii, Warrior Darlings, Nadila ja Nagira Ocean.

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama bikiniyläosainen asu, jossa on farkkuahortsit! :) Se on musta hieno, vaikkakin aika niukka, mutta kesällähän saa olla vähän päällä. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on muitakin farkkushortsi-yhdistelmiä, mut toi on ehdottomasti hienoin. Ja tommonen rento :) Hauska tietää, että joillakin muillakin on toi sama vaate.

    VastaaPoista