.

.

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Pelin kevätsiivous

Musta oli jo jonkin aikaa tuntunut, että mulla taitaa olla liikaa simejä Viherlaaksossa. Oli vaikeaa miettiä sopivia pareja, kun oli niin kauheasti sinkkuja. Parejakin on hirveästi, mutta ne lisääntyvät nopeasti ja sitten sinkkuja on taas hirveä kasa. Aika moni pariskunta saa paljon lapsia. Harva simi vanhentuu, saati kuolee. Mietin, että pitäiskö ihan poistaa simejä, vaikka toisaalta ois kiva että ne poistuisivat luonnollisella tavalla. En kuitenkaan jaksaisi pelata niillä, sillä niillä simeillä en ole muutenkaan enää aikoihin pelannut. Vaikka simejä vaan poistaisi, niin onneksi niistä jää merkinnät sukupuhuuhun. Kuitenkin suurin osa simeistä, jota poistin, olivat niitä joiden suku ei jatkunut.

Ensin laskin, että kuinka monta taloutta Viherlaaksossa on: 38 kpl. Näistä naisia ovat 83 kpl ja miehiä 89 kpl. Viherlaaksossa on siis yhteensä 172 aikuista ja teiniä, lapset puuttuvat tästä tilastosta.

Sitten rupesin poistamaan simejä ja taloja. Poistin yhteensä 43 simiä ja 27 taloa. Järjestelin Viherlaakson ilmettä uusiksi: pistin pitkäaikaisimmat simini tietylle alueelle ja vähän aikajärjestykseen vanhimmasta uusimpaan. Toisella laidalla, kauempana muista on vampyyrien aluetta. Pystytin yhdelle alueelle myös sinkkutalot, jotta näkisin kerralla, ketkä ovat saatavilla ja jotta parien etsintä olisi helpompaa :D Mulla on ollut pystyssä myös sellaisia taloja, jotka eivät ole olleet kovin kummoisia, joten poistin ne kaikki ja korvaan ne jatkossa valmiilla tai sitten teen itse hienot talot. Toivon mukaan pelikin toimisi nyt paremmin, kun peli ei ole ihan täynnä kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti