.

.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Brandyn koirafarmi

Simeilläni on aiemminkin ollut lemmikkejä, mutta tässä niitä vasta riittääkin. Jo Brandyn lapsuudenkodissa oli paljon koiria. Ensin olivat vain Hawk (harmaa), Google ja Kinuski (ruskea). Rotulistasta puuttui siperian husky -rotu, joten loin sellaisen sinne.


Hawk ja Kinuski saivat pentuja. Kaikki ovat ihan samannäköisiä. Tähän mennessä olen huomannut, että pentuja voi olla valkoisia ja mustia.


Pennuista kuoriutui neljä somaa koiraa. Miinusta tästä siis emo- ja isäkoirat.

 Kun Brandy muutti omilleen, hän otti mukaansa koiransa Googlen. Hän olisi ottanut myös löytökoira Mimmin, mutta se karkasi juuri ennen muuttoa. Onneksi se palasi vielä kotiin ja Brandyn äiti toi sen sitten hänelle uuteen kotiin.

Brandy hankki lisäksi myös löytökoira Saran (vaalea). Kuvassa myös Google (musta).


Brandylla oli hetken myös kolmas löytökoira Pii, jolloin heillä oli enää jäljellä vain Sara. Kuvassa Mimmin haamu.


Halusin kokeilla koirankasvatusta lisää, joten hankin Brandyn äidiltä, Lexux Planetilta yhden hänen koiristaan. Vasemmalla oleva siperian husky on pentukoira Fazer (uros). Pennut teetettiin Fazerilla ja Gingerillä (punamusta). Pentuja tuli ensin vain yksi (Seth). Sitten teetin vielä yhden pentueen, johon syntyi yksi valkoinen (Vodka) ja yksi musta (Tequila). Yhtäkkiä koiria oli ihan hirvittävä määrä, joten annoin kolme koiraa pois. Aiemmin antelin koiria yhdelle Brandyn kaverille, mutta heilläkin oli koiria ihan omasta takaa. Jäljellä on nykyään shetlanninlammaskoira Penny (kuvassa), Ginger (kuvassa) ja Tequila.


Penny onkin kaikkein aikojen suosikkikoirani. Olen jopa pidentänyt sen elinikää taikakupin avulla. Penny on ostettu eläinkaupasta, jossa loin kokonaan tämän uuden rodun, shetlanninlammaskoiran. Penny muistuttaa äitini koiraa Lunaa, joka on mulle rakas. Muut koirat täällä opetetaan hyville tavoille, mutta Penny saa majailla emännän vieressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti