.

.

lauantai 5. helmikuuta 2011

Lola (Darlings) Kawaii

Tästä kaikki oikeastaan alkoi, Lolasta. Hän oli tähän astisista simeistäni kaikkein sievin ja hänellähän on aivan omanlaisensa virne. Eihän häntä voisi edes arvata sims-hahmoksi. En itse jaksa pelata ihan tavallisen näköisillä simeillä, joten tykkään latailla heille paljon erilaisia vaatteita, kampauksia, meikkejä jne.


Joka tapauksessa, Lola Darlings tapaili aiemmin Cameronin isoveljeä Kadajia. Päätin kuitenkin, että Cameron ja Lola olisivat paljon parempi pari. He kuuluvatkin suosikkipareihini. Heillä on myös aika jännä pukeutumistyyli, tällainen kapinallinen.



Jutuillani olin tulossa siihen, että Lolan ansiosta Viherlaaksoa (nimeämäni asuinalue) hallitsee suuri mahtisuku, joka kantaa nimenään: Kawaii. Toinen mahtisuku on Heartless, jonka suvun edustajat erottaa helposti, niistä myöhemmin lisää.

 Tässä Lolan uusin tyyli.


Kuvassa Lola miehensä Cameronin kanssa.


Kuvassa Tytti puhuu äitinsä Lolan kanssa. Huomaako, että kumpi on vanhempi? Lola näyttää tosiaan aika nuorekkaalta kauniissa mekossaan. Niin, minun simini harvemmin vanhentuvat, saatika kuolevat. Niin tärkeitä nämäkin kaksi simiä minulle ovat, sillä ne kuuluvat erityisiin suosikkeihini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti