.

.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Tontit kokonaisuudessaan

Toisinaan taloni ovat aika yksinkertaisia, kuten tässä, aika neliskanttinen. Tämä talo on kuitenkin väritykseltään erikoinen. Kuvassa on perhe Lo:n talo.


Tämäkin on melko pelkistetty rakennus. Pihalla on pieni grillausmahdollisuus. Ympäröivään metsään olen silti panostanut. Kuvassa Barbi Heartlessin talo.


Tässä Brandy Planetin talo. En ota siitä kunniaa täysin itselleni, sillä tämä on valmistalo. Muotoilu on siis valmista, mutta seinät ovat uusittu, luultavasti myös katto ja oikealta pylväät on kokonaan poistettu ulkona olevaa makuuhuonetta varten. Ulkona on myös tilat koirille. Pihan etuosaa ympäröi kukkapenkit.


Tässä Brandyn tontti vähän laajemmassa skaalassa. Vasemmalla on kaksi rataa treenaukseen ja taaempana muistokivet edesmenneille lemmikeille. Myös puut ovat lisätty.


Tässä Outolaakson (huom. eri asuinalue, tavallisesti käytössäni on Viherlaakso) Husky -perheen talo. Jostain syystä he ovat saaneet kasvatettua paljon vihertävää näin kuivalle seudulle. Asunnon muoto on täysin itsetekemäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti