.

.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tzipporah Heartless

On siinä kanssa nimi. Tzipporah tulee Raamatusta, joka on Mooseksen vaimon nimi. Pidin nuorempana paljon tästä DreamWorksin elokuvasta, Egyptin prinssi, jossa tarina on. Suomeksi Raamatussa nimi on Sippora, mutta eihän se ole ollenkaan niin upea, kuin 'Tzipporah'. Näin tämän nimen elokuvan lopputeksteissä.

Simssien Tzipporah on kuitenkin jotain aivan muuta. Ulkonäöstään huolimatta, hän on oikein mukava ja menestynyt. Tässä kuvassa hän on teini.


Tzipporah tapasi tulevan miehensä jo varhain. Hän oli muuttanut pois kotoa yhdessä siskonsa Barbin kanssa. Kuvan tausta on juuri Barbin sisustamalta tontilta, jossa puut ovat kuin noitametsästä. Se ei silti Zero Kawaiita haitannut.


Tzipporahilla on aika vähän lapsia vielä. Tässä on hänen ensimmäinen lapsensa, Zenith. Hän on sittemmin myös saanut tyttären, Gabriellen. Ja tällä hetkellä Tzipporah odottaa kolmatta.


Tässä taas yksi Tzipporahin lookeista. Sama kampaus kuin aiemmin, mutta räikyvämpi väri. Punainen kiinalainen mekko sopii sen kanssa hyvin yhteen.


Ja tässä hänen viimeisin tyylinsä. Tzipporah kuuluu tosiaankin lempisimeihini. Hän on niin kaunis ja hätkähdyttävän näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti