.

.

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tytti Kawaii

Tytti on tietysti Lola Kawaiin tytär, esikoinen. Kaikkien lasten nimet ovat suomenkielisiä, tämäkin ensimmäinen perhe, jotka ovat nimetty näin. Yleensä nimeän lapset englannin- tai japaninkielisillä nimillä. Pyrin yleensä jonkinlaiseen kaavaan, että samassa perheessä nimeäminen jatkuisi esim. tässä tapauksessa nyt suomenkielisillä nimillä. Heartless -nimen kantajilla on jokin mahtava nimi, joka voi olla jonkin mytologian jumalatar tai muu jollakin tapaa arvokas henkilö.

Tytti on perinyt äitinsä roolin ykkössuosikkihahmonani. Tytti on todella kiltti tyttö ja näyttääkin siltä, vaikka omaakin punaiset silmät sukunsa mukaisesti. Tytti on polven neljäs jäsen, jolle on kivasti periytynyt tämän suvun ominaisuus. Myös hänen äidillään Lolalla on punaiset silmät. Tytille tuli myös söpöt pusuhuulet, mutta niiden perimästä ei ole aavistustakaan.

Suosikkisimini saavat yleensä paljon lapsia, eivätkä vanhene koskaan. Joidenkin olen lopulta antanut vanhentua, vaikka olenkin pitänyt niistä paljon. Tytti on silti äitinsä tavoin pysynyt 'aikuisena'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti