.

.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kauppa: Lomapuoti Creative

Tämän liikkeen aloitin vasta aivan äskettäin ja se ei vielä tee suuria tuloja. Kuvia varten hieman parantelin liikkeen ulkoasua. Se kuitenkin muistuttaa vielä hyvin paljon alkuperäistä liikettä. Jotain uuttakin on silti tullut...

Keskellä olevan sisäpihan laatat on vaihdettu ja niistä on tehty tyylikäs kuvio viemään kaupalle. Tämän tilalla oli aiemmin suuri ruokakoju, mutta mielestäni se oli täällä vähän turha. On kivempaa, että asiakkaat tulevat perille asti, eivätkä jää jonnekin muualle norkoilemaan. Lisäksi lisäsin nämä pelikoneet ulos ja ne ovat myynnissä. Olisi turhaa, jos niillä vain pelattaisiin, kun yhtä hyvin ne voi ostaa itselle omaksi! :D Pihan kukkapenkit ovat myös somat ja ne olivat tontilla valmiina. Ei hyvää pidä mennä muuttamaan.



Puodin omistaja Lurys Creative oli kuvaushetkellä raskaana. Hän odottaa kolmatta lastaan.


Kuvassa kassatyöntekijä Janne Virtanen, joka oli mukana Creativen perheen lomamatkalla.


Vauhtia ja fiilistä shoppailuun tuo Dona Death. Olin aika yllättynyt, että kaupan toiminnoissa oli huomioitu, että kaupassa voi todellakin olla dj.


Latina Drama on ollut liikkeessä töissä teini-iästä asti. Teinit ovat ihan yhtä hyviä, elleivät jopa tehokkaampia, kuin täysi-ikäiset työkaverinsa. Latina on todellakin ansainnut suuren palkkansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti