.

.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kauppa: Kawaii Store

Ihmettelin aiemmin tätä kauppameininkiä, kun tuli enemmän miinusta kuin plussaa. Sittemmin teki mieli taas kokeilla tätä kauppaa ja enemmän pelattuani hokasin, että kuinka tämä toimii. Kawaii Store onkin nykyään todella suosittu ostospaikka. Osa tuotteista tehdään liikkeen takaosassa: kukka-asetelmia ja leluja. Kawaii Store on alun perin Kadaj Kawaiin perustama, jonka hän sitten pisti myyntiin. Ja Gabrielle Heartless osti sen itselleen. Kauppa on tavallaan pysynyt suvussa, sillä Kadaj on Gabriellen isoisä. Liiketilassa oli aiemmin pääasiassa ravintola sekä pienimuotoista myyntiä.

 Kauppa ulkoapäin. Liike oli aiemmin paljon laajempi, mutta tajusin, että jos haluaa, että kauppa alkaa ansaita, niin tarvitsee ensin aloittaa pienestä. Sittemmin ei ole tullut tarvetta laajentaa.


Tämä on kaikista liikkeistäni kaikkein parhaiten sisustettu. Tässä on ihanasti lempivärejäni. Liikkeessä oli aiemmin eri huoneita, mutta on parempi, että se on ikäänkuin jaettu yksiö. Kassatiski tavallaan jakaa kauppa-alueen sekä takaosan erilleen. Peili on aika mukava lisä, kun se heijastaa ostajansa. Se toimii samalla myös valvontakamerana!


 Puodin itsetehdyt puiset hymiönaamat sekä kukka-asetelmat saavat ohikulkijatkin pistäytymään.

Liikkeen takaosan työpöydät. Vasemmalla valmistuvat kukkakimput ja oikealla lelut.


Tässä on kassapöytä ja seinän erilaiset palkinnot. Vasemmalla myös erikoinen ikkunarykelmä! :)


Kawaii Store on siis todellakin hyvin suosittu paikka ja rahaa virtaa! Kuvasta voi myös huomata työntekijöiden hienot työasut, niistä tarkemmin alemapana.


Liikkeen naistyöntekijöillä on tyrmäävät soturin vaatteet. Taustalla johtaja Gabrielle, joka pukeutuu mukavasti omiin vaatteihinsa.


Teineillä ei ole ihan yhtä rohkeaa pukeutumista. Työntekijöiden päävärinä on kuitenkin sininen ja siksi tämä koulupuku.


Miehet puolestaan ovat yläosattomia, se jos mikä varmasti vetää naisasiakkaat liikkeeseen vähän useamminkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti