.

.

perjantai 27. toukokuuta 2011

Sims 2 yliopisto

Tilasin nyt myös Yliopisto -lisäosan. Se onkin ihan kiintoisa, vaikka aiemmin vierastin sitä. Tosi kiva, kun simit voivat muuttaa asuntolaan yms. Ja olla tavallaan vielä teinejä ja silti seukata kunnolla. Nyt mulla on siis seuraavat lisäosat: Yöelämää, Kauppa auki, Lemmikit, Matkoilla, Vapaa-aika ja Yliopisto. Tuon Yliopiston mukana tulivat myös IKEA ja Teinien kamasetti, niissä onkin ollut ihania tietokoneita, kirjoituspöytiä, vaatekaappeja ym. Toivoisin, että voisin vielä joskus hankkia sen H&M -kamasetin, se oli verkkokaupassa loppu.

Huomasin tosin nyt tän Yliopisto -lisäyksen jälkeen, että latausajat Sims 2:ssa on todella hidastuneet ja joskus se asuntolakin ym. tökkii aika pahasti. Aika kuluu ihan hirveen hitaasti pikakelauksilla, että melkein normaali ajankulu on niitäkin nopeampi :/ Toisella pelauskerralla ei tökkinyt ihan niin pahasti ja opiskeluvuodetkin ovat vierineet ohitse vähän nopeammin.

Tämän yliopiston kanssa olen panostanut tosi paljon opiskeluun, joten simeillä on olleet todella hyvät arvosanat. Myös romanssi on syntynyt! Kaksi simiä myöskin liittyivät osakuntaan, yksi jo muuttikin sinne. Seuraavaksi aion siis nyt tutustua tähän osakuntaelämään. Olen myös sisustanut yhden asuntolan kaikki huoneet omanlaiseksi, vaikka siellä asustaakin vain kaksi simiäni. Kyllä ne huoneet nyt näyttävät paljon paremmalta ja kodikkaalta :)

Toisessa asuntolassa oon sisustanut vain kolme huonetta, jotka ovat siis vain pelattavien simieni huoneet. Joskus on kivaa sisustaa seinät simien omilla kuvilla, jotka he ovat itse maalanneet. Tässä kuvat:


Rosé Darlingsin huone. Hänelle sopii muuten todella hyvin siniset hiukset, vaikka tällaiset shokkivärit voi joskus olla riski. Astetta tummempi iho varmasti tekee sen, että hän näyttää hyvältä.


Justiina Kawaii:n huone. Hänellä oli aiemmin hiukset vapaana ja pieni hiussuortuva klipsillä kiinni.


Callie Heartillyn huone. Hän on Rinoa Heartillyn tytär. Toitaiseksi Rinoan suku ei ole jatkunut enempää, mutta toivottavasti hän saisi lapsenlapsia Callien toimesta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti