.

.

maanantai 9. toukokuuta 2011

Muukalaisia

Lurys Creative (vaalea) osti lomapuodin, jotta tutustuisi ihmisiin paremmin. Lurys ja hänen perheensä muuttivat hiljattain Outolaaksoon. Lurys asuu yhdessä veljensä Howardin kanssa. Howardilla on poika Tyson ja Lurysilla kaksi poikaa, John ja Jay (btw, muistelin ettei mulla ole vielä yhtään Jay:ta simssissä, mutta kappas vaan, täällä Outolaaksossa on jo toinenkin :D).

Tarkoituksenani oli pistää Lurys, pojat sekä muutama tuttu tyttö lomamatkalle. Mutta äidin täytyykin ensin tutustua kaikkiin potentiaalisiin tyttöihin, jotta hän voi kutsua heidät mukaan! Ketä tahansa ei tietenkään voi kutsua, sillä matkalla voi syntyä suhteita, ehkä koko loppuelämän kestäviä.

Joka tapauksessa, aivan sattumalta Lurys tutustui aivan mahtavan söpöön Einari Uteloiseen ja he ovat nyt onnellisesti kihloissa. Pojat saavat vielä hetken odottaa morsiamiaan... Lurys ja Einari ovat sen takia aika hauska pari, koska he ovat niin erityylisiä keskenään.


Seuraavassa kuvassa on myös Einarin tytär, Essie. Einari ja hänen tutkijaystävänsä tekivät kokeiluja, joiden seurauksena heille siunaantui alien, Essie. Hän on ensimmäinen muukalainen, joka on oikeasti kaunis. Hän ei välttämättä edes tarvitsisi meikkiä ja hänellä tuskin on ongelmia puolison etsimisessä :)



Pikku-Jay alkaa jo kaivata äitinsä huomiota ja rakastavaisten on aika sanoa toisilleen hyvästit, mutta seuraavana päivänä taas nähdään!

2 kommenttia: