.

.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Athene Heartless

Athene kuuluu Heartless -suvun toiseen sukupolveen ja hän on sisaruksista 5. kuudesta lapsesta. Hän on kaksonen veljensä Herculeksen kanssa. Athenen muiden sisarten nimet ovat Barbi, Cleopatra, Tzipporah ja Cinderella.


Suurperheessä on joskus vaikeaa löytää oma merkityksensä. Hänellä on ollut tärkeä rooli esittää Foorumiroolipelin Lolaa:


Onhan Sims 2 -visuaalisesti todella kaunis peli ja hahmot ovat toisinaan hyvin aidonnäköisiä. Osallistuin erääseen foorumissa pelattavaan roolipeliin, johon kehitin itsekeksimäni hahmon Lolan.

Hän on 16-vuotias tyttö, joka elää muuttuneessa maailmassa viruksen surmattua kaikki aikuiset. Toisin kuin muut lapset ja teinit, hän on sopeutunut maailmaan erinomaisesti eikä kaipaa entistä elämäänsä. Hän menetti luottamuksensa aikuisiin jo lapsena, joten hän otti ohjat omiin käsiinsä. Lola kokee olevansa ylivertainen muiden joukossa. Hänellä on myös oikeus arvostella muita ja tehdä mitä tykkää. Hän arvostaa vain harvan ihmisen mielipiteitä.

Sain inspiraation hahmosta Lola (Darlings) Kawaii, joka todellakin on aivan omanlaisensa sim. Häneltä roolipelihahmoni sai nimensä ja samantapaisen hiustyylin, sekä jokseenkin kapinallisen olemuksen. Roolipelihahmo on sisäisesti kuitenkin hyvin synkkä hahmo, jota ei pidä sekoittaa Athene Heartless tai Lola Darlings sims-hahmoihin mitenkään, sillä heillä on pelissä aivan omat kuvionsa.

Tällaiset silmät Athenella alun perin on, eli isänsä silmät, jotka periytyvät sukupolvesta toiseen:


Vasta myöhemmin Lola -roolinsa jälkeen olen kunnolla alkanut pelata Athenella. Hän asuu yhdessä veljensä Herculeksen sekä Barbi Hearlessin kanssa. Athenella on ihastuksensa, kuten monilla muillakin on. Hän on iskenyt silmänsä Teemu Pandorakseen:


Seuraavassa kuvassa Athene on aikuinen ja yhdessä mielitiettynsä Teemun kanssa. He muuten esiintyvät yhdessä kolmannella Sims 2 -videollani. Heistä on ensin pätkä, kun Athene on teini ja muuntautuu aikuiseksi aivan Teemun edessä. Toisessa pätkässä he suutelevat. Nykyisessä ulkomuodossaan Athene on todella hyvännäköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti