.

.

maanantai 11. helmikuuta 2013

Jenni rakastuu

Jonkin ajan päästä Jennin haaveena oli rakastua uudelleen. Halusin antaa hänelle sen mahdollisuuden, mutta ensiksi hänen oli tehtävä muodonmuutos ja kutsuttava ehdokkaita luokseen.

Jennin lookki Ennen.
Jennin lookki Nyt.
Miesystäväehdokkaita...
Jenni Virtanen ja John Creative.
 Pian Jenni ottikin uuden heilan ja eteni nopeaan tahtiin. Jennillähän on jo ennestään kuusi lasta, joten hän ei ole mikään nuori enää. John on puolestaan vähän nuorempi, vaikka on hänelläkin ollut tyttöystävä.




Johnin lookki Ennen.
 No onhan tuo Johnin lookki sittenkin ihan komea, mutta aika säyseä. Sitä paisi, hänellä on ollut sama hiustyyli pikkulapsesta saakka. Eiköhän ole aika repäistä, nyt kun on vaimokin kainalossa?

Johnin lookki Nyt.



Oi kun he ovat söpö pari! Tein Johnista alun perin kiltin näköisen ja sellainen Jennikin mun mielestä on. Johnista tuli uuden lookin myötä nuoremman näköinen. Nyt on kiva, kun molemmilla on uusi muodonmuutos. Nämä Outolaakson hahmot ovat vielä suhteellisen uusia, joten mitään mahtisukuja ei ole ehtinyt syntyä. Johnin sukunimi on Creative ja Jennin on Virtanen. En ole mieltynyt kumpaakaan, mutta ajattelin, että olisi hauskaa jos John ottaisi vaimonsa nimen. Jenni on valmissimi ja mietin, että olisi kiva jatkaa jotain sellaistakin sukunimeä. Musta on hienoa myös, että Jenni sai ihan ihmisen puolisokseen. En oikein koskaan mieltänyt Jenniä ja Hedelmöitysteknikkoa oikeaksi pariksi, vaikka he hankkivatkin useamman lapsen. Nyt Jenni odottaa kaksosia toiselle miehelleen Johnille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti