.

.

maanantai 4. helmikuuta 2013

Virtasen vihreät 3

Laura löysi vihdoin oman tyylinsä ja vaihtoi vanhan pois:

Laura Virtanen.
Lurulai on selvästi perinyt isänsä kasvonpiirteet. Tyttöä oli hyvin vaikeaa saada kauniiksi, kun hänellä on niin kulmikkaat piirteet ja pitkä naama. Hänellä on myös kauhean ohuet huulet, saa nähdä kuinka saan meikattua hänestä kauniin sitten, kun hän kasvaa vähän enemmän. En yleensä meikkaa lapsia tai ainakaan kovin paljoa, mutta Lurulai vaatii sen. Hänellä on myös piilolinssit, koska kokonaan mustat silmät ovat aika hurjan näköiset lapsella. Myös kaikilla muilla alien-perheenjäsenillä on käytössään piilarit. Lurulai halusi myös poskipunaa, jotta hän saisi vähän väriä iholleen.

Lurulai
 Jernos on iloinen pieni poika, joka tykkää kovasti tanssimisesta. Hän on tainnut tulla ulkonäöllisesti enemmän äitiinsä, kuten Jannekin.

Jernos
Jenni odottaa jälleen kaksosia, joten perheen lukumäärä tulee kasvamaan kovasti. Suurperheen lapsilla on täysi työ luoda siteet kaikkiin sisaruksiinsa. Janne aikoo pian muuttaa pois kotoa ja ottaa luultavasti osan sisaruksistaan mukaansa. Toisinaan Laura tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja erilaiseksi, koska hän on sisaruksista ainoa ihminen.


Lauran ja Jannen välit ovat edelleen hyvin lämpimät:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti