.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Pärskylän jälkeläiset

Tässä postauksessa on paljon kasvaneita lapsia kolmesta eri taloudesta. Keksin nyt uuden otsikon kertomaan näistä Pärskylän osakunnan opiskelijoiden lapsista:


Nagiran perhettä oli vaikeaa saada samaan kuvaan niin, että kaikki olisivat nätisti kameraan päin. Tässä he kuitenkin ovat, vanhemmat: Scion ja Nagira Ocean sekä lapset: Scole ja Nadila. Laitoin molemmille lapsille mustat hiukset niin kuin vanhemmillakin on :) Lapset perivät muuten Scionin harmaat silmät.


 Tässä ovat nyt myöt Hirania ja Santeri Oceanian lapset José ja Hania. Ajattelin, että olisi kivaa, jos molemmilla olisi isän mukaan punertavat hiukset. Molemmat lapset perivät äitinsä kauniit ruskeat silmät.


Kuvassa Flower (Pearl ja Felix Sweetheartin tytär), Rem (Aqua ja Quesir Oceanin poika, joka on Nagiran ja Hiranian veli) sekä läksyjä tekemässä Mark (Mirkku ja Leon Parkin poika).



Flower Sweetheart ja Mark Park ovat jälleen uusi parivaljakko, jotka eivät ole sukua toisilleen, mutta asuvat samassa talossa. Mitähän siitä vielä seuraa? :)


 Ihmetyttää jälleen nuo Markin jättimäiset pusuhuulet, vaikka hänen vanhemmillaan Mirkulla ja Leonilla ne ovat lähes olemattomat. Näin on aiemminkin käynyt yhdessä simiperheessäni. No toivottavasti Mark pääsee käyttämään huuliaan oikein olan takaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti