.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkutassut Viherlaaksossa

Pelasin niin, että useampi simi valmistui yliopistosta perän jälkeen. SimCityn yliopistosta valmistuivat omat simini: Toy Park, Airo Ocean, Rokoe Ocean, Leon Park, Scion Park, Patrick Park, Nagira Ocean, Hirania Ocean, Tommy Bergström, Lulandra Kurimus ja Pearl Sweetheart. Myös valmissimejä valmistui: Santeri Karhila ja Mirkku Mäntylä.

Osakuntataloon jäivät opiskelemaan vielä omat simini: Rein Lionheart ja Alexandra Kurimus sekä valmissimit: Martti Ryynilä, Moritz Maksimala ja Felix Mattila. Bella asuu vielä omillaan, koska osakuntatalo on niin täynnä porukkaa, että hän odottaa näiden valmistumista. Mä oon nykyisin pelannut jo paljon enemmän valmissimeillä. Yliopistossa sitä on tavannut enemmän heitä ja he ovat näyttäneet niin kivoilta, että oon kutsunut ne osakuntaan.

Sirottelin valmistuneita simejä asumaan lähekkäin ja kolmeen eri taloon. Asukkaat ovat nyt muuttuneet jo moneen kertaan. Oon nimittäin pelannut jo aika pitkälle tähän mennessä ja kirjoitan tässä mitä vielä muistan :D


Tommy Bergström ja Essi Nokkala.

Tommy ja Essi kävivät tuonne makoilemaan ihan itsestään. He taitavat pitää toisistaan? Olin myös suunnitellut vähän Alexandra Kurimusta Tommylle, mutta ei Essikään paha olisi.

Suurimman osan yliopistolaisista pistin omiin taloihinsa, joita muokkailin sopiviksi. Mutta muutaman 'ylijääneen' simin sijoitin yhteen talouteen, jossa asuvat Justiina Kawaii ja Essi Nokkala. Tytöt ovat muuten aiemmin suorittaneet yliopiston, joten heille ei ollut ongelma ottaa muutama jätkä nurkkiinsa punkkaamaan. Tosin, heillä on aika pieni asunto.


Justiina Kawaii ja Lucifer Kawaii (eivät ole sukua toisilleen).

Yliopistopoikien rynnätessä paikalle ja asumaan tyttöjen luokse, Lucifer oli juuri käymässä Justiinan luona. Neito päätti lopettaa jahkailun ja ottaa pojun itselleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti