.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkutassut Viherlaaksossa 2

Ensimmäiseen taloon pistin yliopistosta valmistuneet pariskunnat: Nagira Ocean ja Scion Park sekä Hirania Ocean ja Santeri Karhila. Nagira ja Hirania ovat siis siskokset, merenneitosuvusta. Mulla on yleensä tapana pistää sisaruksia asumaan keskenään uusien perheidensä kanssa, koska se on hauskaa pelata kahdella perheellä samanaikaisesti. Joskus laitan myös kavereita asumaan keskenään, näin ollen näiden lapset voivat ystävystyä keskenään ja myöhemmin ehkä jopa rakastua. Hirania ja Airo Ocean olivat tällainen parivaljakko, nimittäin heidän äitinsä olivat merenneitoja, jotka eivät olleet mitään sukua toisilleen. Löysin kuitenkin kivemman pojan Hiranialle, joten eivät nämä lapsuudenkoti-ihastukset aina säästy.


Scionilla ja Nagiralla on aika rohkea pukeutumistyyli. Scionilla oli aikaisemmin vähän samantapainen tyyli, mutta nyt hän on ottanut paidan pois. Nagiralla oli puolestaan aika asiallinen tyyli, nimittäin hänellä oli pitkät housut ja toppi. Nyt hänellä on minisortsit ja bikinit :D


Hiranialle oli vähän vaikeaa keksiä uutta tyyliä ja sovittelin monia erilaisia vaatteita. Hänellä on aina ollut vähän poikamaisempi tyyli, mutta nyt halusin laittaa hänelle jotain naisellista. Tuota valkoista mekkoa oon sovittanut aika monille. Se on vähän kreikkalaistyylinen mun mielestä ja jollakin tapaa asiallinen, jostain syystä se ei sovi kovinkaan monelle. Hirania on ensimmäinen, jonka päällä se näyttää juuri sopivalta. Santerille valitsin aika tavalliset vaatteet, mutta mun mielestä noi sopii sille hyvin. Santeri ja Hirania on aika lystikkään näköinen pari, on aina hauskaa parittaa vastakohtia keskenään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti