.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkutassut Viherlaaksossa 11



Myöhemmin Lulandra päätti kuitenkin tehdä siirtonsa ja vikitellä Tidusta...


Muutin Gabriellen tyylin erilaiseksi, mutta en silti tästäkään oikein pidä. Hän näyttää todella jäätävältä ja kylmältä ihmiseltä. Haluaisin kuitenkin, että hän näyttäisi lempeältä. Hänellä on niin kaunis ja herttainen nimikin. Ehkä muutan tyylin myöhemmin, sitten kun nämä kaikki seuraavat tapahtumat ovat ohi:


Gabriellea ärsytti moni asia. Tidus oli antanut itsensä rapistua ja kasvattanut itselleen kaljamahan. Gabriellella on muodikas ja ihana pikku puoti, jota täytyy pyörittää. Häntä ärsyttää se, että hänellä on paljon asioita huolehdittavanaan, mutta mies vaan bilettää kotona kaiken sen ajan, mitä töiltään ehtii.


 Tiduskin tiesi, että heidän suhteensa oli tullut tiensä päähän. Hän kun oli itsekin kiinnostunut Lulandra Kurimuksesta. Tiduksen ja Gabriellen avioliitto päättyi tähän...


Tidus muutti elämänsä ja kuntoili itsensä kuntoon. Hän muutti yliopistotyttöjen, Justiina Kawaiin ja Essi Nokkalan pieneen boksiin, jossa majailivat jo muutkin poikamiehet. Ex-vaimo Gabrielle oli niin vihainen, että kävi vielä samana yönä riitelemässä hänen kanssaan. Tidus yrittää kovasti tyynnytellä häntä ja uskoo, että aikanaan he saavat riitansa sovittua. Paria heistä ei kuitenkaan koskaan enää tule. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti