.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkutassut Viherlaaksossa 5

Myös Nagira ja Hirania päättivät hankkia perheenlisäystä puolisoidensa kanssa. Nagira tuli raskaaksi ensin ja jostain syystä kaikki alkoivat tanssia hula-hulaa sen jälkeen! :D Sitten myös Hirania tuli raskaaksi ja kaikki tanssivat. Nagira Ocean ja Scion Park menivät muuten naimisiin ja mies otti vaimonsa sukunimen. Samoin Santeri Karhila otti vaimonsa Hirania Oceanin nimen. Ajattelin, että olisi kivointa, jos tämä Ocean -suku kasvaisi uudeksi mahtisuvuksi :)


Monesti mun simiperheisiin syntyy kerralla kaksi vauvaa ja muutenkin paljon lapsia yhteensä. Nyt ajattelin, etten syötä äideille yhtään juustokakkua, ettei kaksosia tulisi. Musta olis ollut ihan kivaa, jos näille olisi syntynyt vain yksi lapsi. Ehkä sitten myöhemmin voisi hankkia lisää, jos tarve tulisi.


Mutta Nagira taisi olla yhtä yllättynyt kuin mäkin, että vauvoja syntyikin kaksi!!



Myös Hiranialle ja Santerille syntyi kaksoset! Ihan käsittämätöntä, että molemmille pariskunnille syntyi yllätyskaksoset.

Nagiran ja Scionin lapsista tuli Nadila (tyttö) ja Scole (poika). Hiranian ja Santerin lapsista Hania (tyttö) ja José (poika). Viime aikoina oon yrittänyt nimetä lapsia vähän vanhempien mukaan, niin että jos syntyy esim. tyttö, niin hänen nimensä alkaa samalla kirjaimella kuin äidinkin. Jos nyt en kuitenkaan keksi mitään vastaavaa, niin otan jonkin mikä vaan tulee mieleen. Hania on muuten Kreikan matkakohde :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti